Palvelut

Puheterapia

Tarjoan aikuisneurologista puheterapiaa. Minulla on Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimus vuosille 2021 - 2022.

Maksusitoumuksen laatijana voi toimia myös kunta tai vakuutusyhtiö.

 

UUTTA  2021 !

 

Parkinsonin tautiin liittyy hypokineettistä dysartriaa. Puheäänen kuuluvuus hiljenee ja puhe on nopeaa rytmiltään. Näin puheen selkeys heikkenee. Usein heillä on myös kognitiivista hitautta puheilmaisussaan. Nieleminen voi myös heikentyä. 

SPEAK OUT !® on puheterapian menetelmä, joka on kehitetty Parkinsonin potilaille.  SPEAK OUT !® on tehokas terapiamenetelmä (www.parkinsonvoiceproject.com). Olen käynyt menetelmän käyttöön oikeuttavan koulutuksen vuonna 2015 Parkinson Voice Project - keskuksessa USA:n Texasissa.

Tarjoan ääniterapian jakson Parkinsonin potilalle ja se voidaan toteuttaa etäkuntoutuksena. Ota yhteyttä, niin keskustellaan sinulle, läheisellesi tai kuntoutujallesi sopivin terapian muoto. Kerron mielelläni terapian vaikuttavuudesta ja sen harjoituksista.

Koulutus

Olen kouluttanut aiheista kuten muistisairaan ihmisen osaava kohtaaminen, työikäisen muistisairaan ihmisen puheterapia/kuntoutus, nielemisen vaikeuden tunnistaminen hoitotyössä ja Parkinson potilaan ääniterapia. Ota yhteyttä, niin keskustellaan Sinun/Teidän työyhteisön tarpeista ja suunnitellaan luentokokonaisuus.

Vuonna 2021 tulossa  koulutusta hoitohenkilökunnalle ja terapeuteille liittyen ikääntyneen ihmiseen ravitsemuksen hoitoon ja nielemiseen. Koulutuspäivät tarkentuvat helmikuussa 2021.